Индиец не се е къпал от 37 години

Индийският фермер Кайлаш Сингх не се е къпал от 37 години насам, тъй като вярвал, че така ще може да се сдобие с желания от него син. 65-годишният мъж има седем дъщери от съпругата си, но винаги е мечтал да стане баща и на момченце. През далеч

2011-06-24 12:13:56
Индиец не се е къпал от 37 години
Индийският фермер Кайлаш Сингх не се е къпал от 37 години насам, тъй като вярвал, че така ще може да се сдобие с желания от него син.

65-годишният мъж има седем дъщери от съпругата си, но винаги е мечтал да стане баща и на момченце. През далечната 1974 г. свещеник му предсказал, че ще има син, ако спре да се къпе. Оттогава Сингх започнал да следва стриктно заръките на своя наставник и не припарвал до вода, освен когато трябва да измие ръцете си или пък да утоли жаждата си.

Въпреки че от много време насам съпругата му го заплашвала, че ще спре да спи с него, 65-годишният мъж продължава да не се къпе. Смръднята около него вече можела да се надуши от километри и семейството му се опитвало по всякакъв начин да го накара да се позамие, но той категорично отказвал да го направи, докато не му се роди син.

Фермерът си позволявал единствено така наречената от него „огнена баня”, която се състояла в това да пуши марихуана, да се моли на бог Шива и да изпълнява ритуален танц около запален на открито огън.

Опитите на семейството и съселяните му да го накарат да се изкъпе или пък да го бутнат нарочно в намиращото се в близост до селото поточе продължават.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия